Renovarea casei, construcția unei case noi sau pur și simplu renovarea unei camere trebuie să aibă un lucru foarte important în interior și anume: lumina naturală. Lumina naturală este necesară pentru o stare de bine, pentru a evita stări de discomfort sau pur și simplu pentru a avea o imagine bună în oglindă a propriei persoane. Când vine vorba de productivitate sau de eficiența în muncă sau în gândire, lumina naturală se numără printre factorii necesari favorabili acestui lucru. Ai nevoie de minim o fereastră în încăperea în care lucrezi, dormi sau îți desfășori orice activitate.

De obicei atunci când suntem la birou, pentru un nivel crescut al productivității, acesta ar trebui dotat cu cel puțin o fereastră de mari dimensiuni. Alte birouri folosesc ferestre și uși moderne pentru a creea o ambianță în încăpere sau construcția întregii încăperi doar din ferestre și uși. Ferestrele Rehau fac parte din categoria produselor ideale pentru un mediu de lucru modern, o viață modernă și prosperă!

Pe lângă faptul că fiecare încăpere unde conviețuim trebuie să aibă o fereastră, mai sunt și alți factori care influențează nivelul de lumină naturală pe tot parcursul anului. Printre elementele care ne ajută să ducem o viață sănătoasă, în ceea ce privește lumina, mai sunt și:

  1. Sistemele de umbrire cum ar fi draperiile groase și de culoare închisă.

Foarte multe persoane aleg acest tip de umbrire sau de ascundere a luminii pe timpul verii, din două motive: căldura vara și iluminatul stradal pe timp de noapte. Draperiile groase și de culoare închisă nu fac altceva decât să blocheze intrarea luminii naturale. Acest lucru nu este întocmai recomandat pentru somn și nici pentru creier. Ca o alternativă a draperiilor groase poți folosi jaluzele sau rulouri pentru exterior.

  • Întreținerea și curățarea ferestrelor. Chiar și ferestrele Rehau au nevoie de întreținere amănunțită, chiar dacă au o calitate foarte bună.

Întreținerea ferestrelor nu se referă doar la curățarea periodic a acestora, ci și la ferirea lor de anumite izbituri precum cea de perete, atunci când deschidem geamul. Dacă în casa sau în biroul tău se află uși și ferestre moderne, cu atât mai mult trebuie să acorzi atenție sporită acestora. Curățarea periodică a ferestrelor și a ușilor din sticlă contribuie la pătrunderea unui nivel maxim de lumină naturală în încăpere. Impuritățile existente nu fac decât să nu permită pătrunderea luminii naturale în totalitate.

  • Dimensiunea și poziționarea

Dimensiunea ferestrelor, cât și poziționarea lor te ajută să te concentrezi mai bine! O viață modernă necesită ferestre și uși moderne, ca și cele de la Rehau. Poziționarea ferestrelor nu trebuie să fie în fața biroului de lucru, deoarece vei fi cu spatele la lumină și toată lumina se va concentra pe monitor sau pe ecranul laptopului. În ceea ce privește dormitorul, fereastra trebuie să fie în fața sau în lateralul patului, pentru a avea un somn liniștit și o trezire plină de armonie.

Acum știi tot ce trebuie pentru a renova casa, biroul sau camera preferată. La Clasic Market găsești ferestre și uși reinventate pentru viața modernă, marca Rehau!

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top