Despre Noi

Contactează-ne

PRODUCĂTOR DE FERESTRE ȘI UȘI PERFORMANTE

Ferestrele reprezintă o investiție pentru o viață iar atunci când renovați sau construiți ceva nou trebuie să luați o decizie importantă.

Dacă puneți accent pe confortul locuinței, design, siguranță și economisire prin izolație termică eficiență sau menținerea valorii, atunci ferestrele și ușile produse de Clasic Market reprezintă decizia corectă!

Suntem o companie cu tradiție în acest domeniu cu capacități moderne de producție a sistemelor de ferestre și uși din PVC și geam termoizolant.

Calitatea ferestrelor și a ușilor produse de Clasic Market este apreciată de clienți din Romania, Germania, Franța sau Italia.

Seriozitatea, promptitudinea, eficiență maximă a produselor, informarea corectă, calitatea și avantajele oferite de produsele noastre reprezintă o garanție a faptului că toți clienții noștri vor beneficia de ferestre și uși performante!

Cifrele vorbesc

0 +
Clienți satisfăcuți
0
Ani de experiență
0 +
Proiecte finalizate

PARTENER DE INCREDERE

Garantat mai mult – satisfacție și încredere.

Aici întâlniți cei mai buni profesioniști și primiti consultanță de specialitate chiar și în cazul unor construcții cu arhitectură deosebita, indiferent că este vorba de construirea unei case noi sau de renovări, de la aspecte legate de forma ferestrelor, trecând prin caracteristicile funcționale, cum sunt izolarea termică și protecția antifonică, până la protecția antiefractie.

Ferestrele dumneavoastră vor fi executate, livrate și montate exact așa cum le doriți!