Datorită unui procent de fibră de sticlă sporit cu peste 50% în profilul de canat, RAU‑FIPRO X este materialul de înaltă performanță­ pentru posibilități variate, care completează avantajele deja cunoscute ale RAU‑FIPRO cu factorul X:

Elemente X-tra mari
Mai multă lumină, mai multă libertate arhitectonică, un sentiment mai plăcut

Eficiență energetică X-tra ridicată
Izolare termică și economii excelente

Posibilități X-tra variate
Libertate maximă privind amenajarea, siguranță maximă și cel mai ridicat grad de confort

Elemente cu 10% mai mari

RAU‑FIPRO X asigură cele mai bune condiții de luminozitate și vizibilitate datorită unui procentaj de fibre de sticlă de peste 50% în canat și astfel creează premisele pentru o extindere nemaiîntâlnită. Astfel, se pot construi elemente de fereastră de înălțimea etajului, de până la 2,80 m, cu funcționare sigură – fără a fi necesare luminatoare suplimentare.

Rezultatul: mai multă lumină naturală și libertate arhitectonică pentru un sentiment plăcut, unic. Profilele deosebit de subțiri măresc suplimentar suprafețele ferestrelor.

Economie de energie de 76%

90% din toate cadrele RAU-FIPRO X sunt livrate fără armătură metalică, pentru a preveni formarea punților termice. Iar în combinație cu geamul termoizolant triplu se pot atinge valori extraordinare ale Uw de până la 0,60 W/m2K și astfel se pot realiza economii de energie de până la 76%.

Post comment

Your email address will not be published. Required fields are marked *

Top