Synego Slide

Bucurați-vă de o nouă experiență.

În sfârșit există uși glisante care pot fi deschise și închise cu puțin efort și cu manevrare simplă.

Această variantă de fereastră permite cea mai mare flexibilitate la amenajarea spațiului de locuit.

Descoperiți posibilități arhitecturale moderne și concepte inovatoare de spațiu. Ferestrele și ușile glisante din sistemul de profil SYNEGO SLIDE vă vor surprinde.

Căldură confortabilă

Ferestrele și ușile glisante SYNEGO SLIDE impresionează prin proprietățile excelente de izolare termică. Valoarea izolației termice Uf ajunge până la 1,3 W/(m²K). Pierderea de energie către exterior este minimizată, astfel încât căldura să rămână în încăperi.

O casă liniștită

La fel ca la sistemul consacrat de profil de bază SYNEGO, sticla pentru izolare fonică și termică de înaltă calitate poate fi utilizată și la SYNEGO SLIDE. Sistemul îmbunătățește astfel calitatea vieții, deoarece reduce zgomotul cu până la 43 de decibeli. Acest lucru corespunde unei reduceri de zgomot de până la 20 de ori.

Etanșeitate ridicată

Mecanismul de închidere inovator asigură o presiune de contact distribuită uniform pe elementul glisant. Acest lucru permite ca etanșarea perimetrală să se potrivească perfect – pentru etanșeitate ridicată la ploaie torențială.

Configurați-vă locuința în mod individual în funcție de dorințele dvs. - fără a fi nevoie să țineți cont de elementele care se deschid înspre interior.