Usi de exterior

Ușa de intrare nu este unul dintre cele mai importante segmente ale casei noastre? Ea ne protejează de frig, ploaie, și hoți, pentru a menționa doar câteva exemple. Ușile, de asemenea, ne protejează de zgomotul stradal. Dar cum poți face alegerea potrivită, să cumperi o ușă care va satisface așteptările tale și să te servească mulți ani de zile?
O problemă care necesită o analiză atentă înainte de cumpărare este coeficientul de transfer termic (U). Cu cât este mai mică valoarea sa, cu atât mai multă căldură va rămâne în interior. Aluprof oferă ușile cu panel, având coeficientul U D de 0,66 W/(m 2K) .
Atunci când alegeți ușa noastră, există și alte criterii de performanță care trebuie luate în considerare, cum ar fi etanșeitatea la apă. Este capacitatea sistemului de a rezista sau de a proteja împotriva pătrunderii apei nedorite, în special în condiții nefavorabile (ploi). Cu cât este mai mare clasa, cu atât mai mult ușa va proteja podeaua interioară si finisajele casei. Aluprof este în măsură să ofere un panou de ușă din clasa E1200 (1200 Pa) .
Produsul Uși cu Panel a fost dezvoltat cu ajutorul tehnologiei sistemului MB-86, care are încorporată o termoizolație de înaltă performanță, disponibilă într-o gamă de culori, cu ambele variante de alegere, tradițională sau contemporană. Aspectul panelului poate fi aplicat pe ambele fete cât și personalizat, standard sau cu decor care include unități din sticlă termoizolatoare. Pentru persoana sau proprietarul care intenționează să se evidențieze cu intrarea în clădire, ce mo – dalitate mai bună de a impune acest lucru, decât folosind sistemul Uși cu Panel ca alegerea perfectă. Alegerile ușilor înseamnă că produsul poate fi în mod spe – cific proiectat sau adaptat pentru a se întâlni cu stilul casei tale. În cazul în care interioarele sunt tradiționale, canatul ușii cu un finisaj având un panou de sticlă sau furnir cu acoperire imitație din lemn ar putea figura în mod tipic. Iubitorii de un design interior mai modern si contemporan, pot alege dintr-o gamă largă de culori RAL. Luați-vă timp pentru a alege o ușă care vă va crea aspectul dorit pen – tru intrarea dumneavoastră, una care va încânta oaspeții și va asigura siguranța si confortul dumneavoastră

Solicită o ofertă de preț​

Poți solicita o ofertă de preț pentru ușile și ferestrele tale direct pe site sau telefonic.